pixel

Onze chef-kok kent z’n klassiekers maar laat zich ook graag van z’n avontuurlijke kant zien. Inspiratie? Die vindt-ie zowel in de Europese keuken als in andere delen van de wereld. Zijn missie: nieuwe smaken maken door keukens te combineren. Verwacht naast classics dus verrassende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat je ook kiest, alles wat je bij BREN op je bord krijgt, is duurzaam, biologisch en simpelweg zalig.

Starters

Brood & dips ⓥ 
piperade – pistachehummus – bietentzatziki

Steak tartaar
mosterd – kappertjes – eigeel gel – sjalot – crostini

Watermeloen ceviche 🅥
ceviche saus – ingelegde sjalotjes – komkommer

Gegrilde Provolone ⓥ
brood – truffel – selderij – grissini

Ingelegde zalm
dillecrème – vinaigrette – ingelegde radijsjes – filodeegkrokant

Paddenstoelenpaté 🅥
cranberry compote – toast – tuinkers

Charcuterie
piperade – cornichons – noten

Mains

Bouillabaisse
kabeljauw – langoustine – mosselen – rouille – crostini

Taartje van BREN ⓥ
bladerdeeg – seizoensgroenten – aardappelgratin – sjalottencompote

Kabeljauw
cannellini bonen stoof – beukenzwammen – wortel

Trio van eend 
borst – gekonfijte bout – rillettes – granaatappel – pompoen

Aubergine miso 🅥
vegan yoghurt – granaatappel – pappadum

Cote de boeuf 700gr. (voor twee personen)
dry aged – geroosterde zoete aardappel – chiliboter

Salades

BREN’s salade 🅥
Gemengde bladgroenten – cherrytomaat – gemarineerde courgette – edamame bonen – sinaasappelvinaigrette

+ kippendijen sinaasappel – knoflook – oregano

+ ingelegde zalm bieten – dille – citroen zeste

+ burrata

Sides easy to share

Geroosterde zoete aardappel ⓥ – salie – chiliboter – zeezout

Friet rustique – truffel zout – mayonaise

Broccolini en feta ⓥ – chipotle dressing – gerookte amandelen – krokante boerenkool

Geroosterde bloemkool – gerookte amandelen – bieslook – citroen alioli

Courgette carpaccio – gerookte amandel – munt – edamame

Desserts

Creme brulee
gekonfijte gember – rood fruit

Vijgen millefeuille ⓥ
citroen mascapone – vin santo vijgen – filodeeg

Rabarber trifle ⓥ
kletskoppen – pannacotta – framboos

Kaasplateau
honing – cranberry compote – vijgenbrood