pixel

Onze chef-kok kent z’n klassiekers maar laat zich ook graag van z’n avontuurlijke kant zien. Inspiratie? Die vindt-ie zowel in de Europese keuken als in andere delen van de wereld. Zijn missie: nieuwe smaken maken door keukens te combineren. Verwacht naast classics dus verrassende vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

BREN werkt met duurzame, eerlijke en biologische producten. Zo worden onze gft-afval en koffiedik worden opgehaald om oesterzwammen op te kweken. Daar worden dan weer oesterzwambitterballen van gemaakt, die wij serveren. Ook werken we bijvoorbeeld samen met de Roze Bunker, die siroop maken van fruit en kruiden wat normaal in containers zouden belanden omdat ze er niet mooi genoeg uit zien voor in de winkel. 

voorgerechten

soep van de dag
7

kruidenolie – desembrood

brood & dips ⓥ
6

paprikachutney – pistachehummus – bietentzatziki

paddenstoelenpaté 🅥
11

cranberry compote – toast – tuinkers

carpaccio van ribeye
13

truffelolie – citroenailoli – oude kaas

burrata ⓥ
12

linzen – ingelegde citroen – basilicum olie

gemarineerde zalm
14

dillecrème – vinaigrette – ingelegde radijsjes – filodeegkrokant

charcuterie
17

zongedroogde tomatentapenade – grissini – brood

hoofdgerechten

bouillabaisse
22

zeebaars – langoustine – mosselen – rouille – crostini

taartje van BREN ⓥ
17

bladerdeeg – seizoensgroenten – aardappelgratin – sjalottencompote

ossenhaas tournedos
28

seizoensgroenten – aardappelgratin – chimichurri

zeebaars
22

antiboise – polenta koekje – krokante kappertjes

duo van eend
24

filet – rilettes – groene erwten – hibiscus jus – gekonfijte uien 

steak van knolselderij 🅥
16

risotto koekjes – uiencompote – paprikadressing

Cote de boeuf
29.5 p.p.

800 gram voor twee personen
dry aged – geroosterde bloemkool – l’eau de BREN

kinderen

Voor de kleine BREN'er (ⓥ)
10

gegrilde kip of mais ribben – friet – cherrytomaat – komkommer

salades

BREN's salade 🅥
12

gemengde bladgroenten – cherrytomaat – gemarineerde courgette – edamame bonen – mosterdressing – desembrood

+ burrata ⓥ
6

 

+ zalm
6

bieten – dille – citroen zeste

+ kippendijen
6

sinaasappel – knoflook – oregano

bijgerechten

geroosterde zoete aardappel ⓥ
6

salie – chiliboter – zeezout

frieten ⓥ
5

truffelzout – mayonaise

groene asperges met feta kaas ⓥ
9

chipotle dressing – gerookte amandelen – krokante boerenkool

geroosterde bloemkool 🅥
7

gerookte amandelen – bieslook – citroen alioli

rode bieten ⓥ
7

mascarpone – honing – oregano – pijnboompitten

nagerechten

creme brulee ⓥ
7

gekonfijte gember – rood fruit

chocolade hazelnoottaart ⓥ
8

gekonfijte hazelnoten – Zwitsers chocolade-ijs

Franse cheesecake aux framboises ⓥ
8

vers fruit – bastogne – frambozencoulis

rhubarb trifle 🅥
8

kletskoppen – pannacotta – framboos

kaasplankje ⓥ
12

honing – cranberry compote – vijgenbrood

Friandises met koffie of thee naar keuze ⓥ
7