pixel

Win je eigen Bren-moment bij Bren

Het ‘Bren-moment’ staat centraal bij ons, wij zijn namelijk van mening dat iedereen eens in de zoveel tijd een ‘Bren-moment’ nodig heeft. Het ‘Bren-moment’ staat voor jezelf trakteren, even de pauzeknop indrukken en ultiem genieten. Dat kan van alles zijn; van een uitgebreide lunch met mama tot een wijntje aan de bar met je vlam of een diner met je gehele vriendengroep.

Omdat het ‘Bren-moment’ centraal staat bij ons, zijn wij benieuwd naar jouw ‘Bren-moment’! Het maakt niet uit waar deze foto is gemaakt, wie er op de foto staan, of wat jullie op dit moment aan het doen zijn. Het enige wat voor ons belangrijk is, is dat jullie op dat moment ‘Bren-moment’ beleven.

Wat moet je doen? Deel een foto van jouw ‘Bren-moment’ op Instagram of Facebook met de hashtag #brenmoment. Zorg wel dat je een open profiel hebt, anders kunnen wij het niet zien. Je maakt door middel van het plaatsen van de foto direct kans om datzelfde bren-moment gratis bij ons te winnen! Volg onze pagina @barbrasseriebren om erachter te komen of jij gewonnen hebt. Wij geven meerdere bren-momenten weg!

#brenmoment

lege box
Voorwaarden deelname actie
 1. Deelname aan de actie is kosteloos.
 2. Deelname aan de actie kan via Facebook en Instagram. 
 3. Deelname vindt plaats wanneer een foto met de hashtag #BrenMoment op eigen social media kanaal is gedeeld. Het kanaal moet openbaar zijn om het voor ons te zien.
 4. Door deel te nemen aan de actie geeft de deelnemer akkoord dat Bren zijn/haar gebruikte foto mag delen en/of gebruiken op haar eigen sociale media kanalen.
 5. Eenmalige deelname per persoon.
 6. Deelname aan de actie kan tot 12 personen per deelname.
 7. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
 8. De beloning loopt op tot €50,- per persoon.
 9. De looptijd van actie is van 1 augustus tot opening van het restaurant.
 10. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 11. Bren is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.
 12. Voor vragen en/of opmerkingen kan contact opgenomen worden met info@brenutrecht.nl.