pixel

CAREERS

CAREERS

Zoek je een horecabaan in Utrecht? Bij BREN werken we graag met mensen die qua DNA matchen met dat van ons én onze gasten. Bij ons loop je binnen voor gezelligheid en zalig eten met alleen maar leuke mensen om je heen. Borrelen met goeie vrienden en familie, tafelen en praten over de grote en kleine dingen in het leven – met duurzaam en biologisch eten en drinken als getuigen. Bij BREN drukken we voor je op pauze en prikkelen we je zintuigen met creatieve gerechten en cocktails. Ongecompliceerd maar altijd verrassend en simpelweg lekker. Zodat je ‘even’ later weer helemaal opgeladen de deur uitloopt. De Belgen noemen het ‘plezant’, de Denen noemen het ‘hygge’, wij noemen het BREN. Van assistent manager en sous-chef tot afwasser en medewerker bediening: bekijk hieronder onze actuele vacatures.

CAREERS

lege box
assistent manager

Jouw DNA

Beslissingen nemen? Geen issue voor jou. Jij neemt graag de dagelijkse leiding op je. Je bent sociaal, gastvrij én een teamplayer. Je haalt het beste uit jezelf en weet anderen te motiveren dat ook te doen. Dankzij jou loopt alles op rolletjes. Eerlijk: eigenlijk zoeken we een soort superheld (M/V/X). Een redder in nood, die elke belemmering ombuigt in een buitenkans. En iemand die beschikt over dat speciale BREN-gen. 

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur.

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws? Dan leren we je graag kennen. Horeca-ervaring vinden we leuk, maar is geen vereiste. 

Op jouw menukaart

  • Je ondersteunt en assisteert de manager/bedrijfsleider. 
  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aansturen van de bar- en bedieningsmedewerkers. Je instrueert, motiveert en controleert waar nodig.
  • Je houdt overzicht, signaleert knelpunten en lost deze op.
  • Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, zodat gasten kunnen doen waarvoor ze gekomen zijn: genieten.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoeveel uur je wilt werken (full-time of part-time). Werk jij het liefst 5 dagen? Helemaal goed. Zoek je juist een baan voor 1 of 2 avonden in de week? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een citytrip Kopenhagen, roadtrip door Europa of zonvakantie in Spanje. Of je spendeert het aan de fiets van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2,242.84 en maximaal €2,758.43 (schaal VI) o.b.v een fulltime dienstverband.

Jouw baan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

medewerker bediening (vast)

Jouw DNA

Je bent sociaal, gastvrij en laat je niet gek maken. Overzicht houden is jouw eerste natuur – als een havik cirkel je rond en vlieg je van links naar rechts én weer terug. Je hebt oog voor detail, kunt razendsnel schakelen en bent in je element als het om je heen gezellig druk is. Stress? Ken je niet. The more the merrier! Jij zorgt dat elke gast net zo blij en ontspannen de deur uitgaat als je zelf bent. Je beschikt, kortom, over het BREN-gen.

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur.

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws als horeca medewerker? Dan leren we je graag kennen. Horeca-ervaring vinden we leuk, maar is geen vereiste. 

Op jouw menukaart

  • Je bedient gasten zowel aan tafel, op het terras als aan de bar.
  • Je dekt de tafels en zorgt dat alles klaarstaat voor de gasten.
  • Je ruimt tussendoor op, het moet natuurlijk wel gezellig blijven.
  • Je houdt overzicht; je weet wanneer je waar nodig bent.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoeveel uur je wilt werken (full-time of part-time). Werk jij het liefst 5 dagen? Helemaal goed. Zoek je juist een baan voor 24 uur in de week? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een citytrip Kopenhagen, roadtrip door Europa of zonvakantie in Spanje. Of je spendeert het aan de fiets van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €1,860.65 en maximaal €2,143.36 (schaal III) o.b.v een fulltime dienstverband.

Jouw baan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

medewerker bediening (bijbaan)

Jouw DNA

Je bent sociaal, gastvrij en laat je niet gek maken. Overzicht houden is jouw eerste natuur – als een havik cirkel je rond en vlieg je van links naar rechts én weer terug. Je hebt oog voor detail, kunt razendsnel schakelen en bent in je element als het om je heen gezellig druk is. Stress? Ken je niet. The more the merrier! Jij zorgt dat elke gast net zo blij en ontspannen de deur uitgaat als je zelf bent. Je beschikt, kortom, over het BREN-gen.

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur.

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws? Dan leren we je graag kennen. Horeca-ervaring vinden we leuk, maar is geen vereiste. 

Op jouw menukaart

  • Je bedient gasten zowel aan tafel, op het terras als aan de bar.
  • Je dekt de tafels en zorgt dat alles klaarstaat voor de gasten.
  • Je ruimt tussendoor op, het moet natuurlijk wel gezellig blijven.
  • Je houdt overzicht; je weet wanneer je waar nodig bent.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoeveel uur je wilt werken. Werk jij het liefst 3 dagen? Helemaal goed. Zoek je juist een baan voor 1 of 2 avonden in de week? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een citytrip Kopenhagen, roadtrip door Europa of zonvakantie in Spanje. Of je spendeert het aan de fiets van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Jouw bijbaan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

zelfstandig werkend kok

Jouw DNA

Snel schakelen en de rust bewaren. Zelfstandig werken en onderdeel uitmaken van een hecht team. Het past je allemaal. Je omringt jezelf graag met collega’s die net als jij een culinair brein hebben – zodat je kunt leren en je kennis kunt delen. Kwaliteit staat hoog op jouw prioriteitenlijstje, zowel voor de ingrediënten die je gebruikt als de presentatie op de borden. Maar minstens zo belangrijk: je werkt graag met én voor levensgenieters. Denk je nu: ja, dat ben ik! Dan heb je het BREN-gen.

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur. 

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws? Dan leren we je graag kennen.

Op jouw menukaart

  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen partie.
  • Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. 
  • Je ondersteunt collega’s en lerende koks.
  • Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten en bent strikt met het naleven van de hygiënevoorschriften.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoeveel uur je wilt werken. Werk jij het liefst 5 dagen? Helemaal goed. Zoek je juist een baan voor 1 of 2 avonden in de week? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een citytrip Kopenhagen, roadtrip door Europa of zonvakantie in Spanje. Of je spendeert het aan de fiets van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2,012.12 en maximaal €2,474.68 (schaal V) o.b.v een fulltime dienstverband.

Jouw baan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

bordenwasser

Jouw DNA

Je bent flexibel en van het type niet lullen, maar poetsen. Snel schakelen en een paar uur op hoog tempo doorwerken, is voor jou geen probleem maar een plus. Je hebt oog voor detail, helpt de keukenbrigade met de mise-en-place en draait je hand niet om voor kleine klussen tussendoor. Een soort vliegende kiep dus, iemand die overal voor in is. En misschien nog wel het belangrijkste van alles: jouw sociale karakter maakt dat je beschikt over het BREN-gen.

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur. 

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws? Dan leren we je graag kennen. Horeca-ervaring vinden we leuk, maar is geen vereiste. 

Op jouw menukaart

  • Als chef spoelkeuken zorg je ervoor dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft.
  • Je draait je hand niet om voor andere schoonmaakwerkzaamheden binnen de keuken en het restaurant.
  • Je helpt de keukenbrigade met de mise-en-place: voorbereidende werkzaamheden in de keuken.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoeveel uur je wilt werken. Werk jij het liefst 5 dagen? Helemaal goed. Zoek je juist een baan voor 1 of 2 avonden in de week? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een citytrip Kopenhagen, roadtrip door Europa of zonvakantie in Spanje. Of je spendeert het aan de fiets van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring

Jouw baan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

sous-chef

Jouw DNA

Chaos in de keuken is iets wat jij niet kent. Jij bewaart de rust, hebt overzicht en weet anderen te motiveren. Je deelt graag je kennis van ingrediënten en technieken met de rest van het keukenteam en bent in je element op de werkvloer. Daarnaast ben je creatief en experimenteer je met smaken: je neemt initiatief voor het samenstellen van nieuwe gerechten en schaaft net zo lang bij totdat ze de menukaart waard zijn. Onder leiding van jou en de chef-kok zorgt de brigade ervoor dat gasten kunnen doen waarvoor ze gekomen zijn: genieten tot de laatste kruimel. En dat allemaal dankzij het BREN-gen.

Ga jij mee op avontuur?

In augustus 2022 openen we onze deuren in de Drieharingstraat in Utrecht. En dat is pas het begin. Want daarna willen we – ook voor jou – nog veel meer deuren openzetten door van BREN het best gewaardeerde horecaconcept van Nederland te maken. Met meerdere vestigingen in het land – en wie weet waar dit avontuur ons verder brengt. Want daar houden BREN’ers van: avontuur. 

Kortom: denk en leef je als een BREN’er en ben je klaar voor iets nieuws? Dan leren we je graag kennen.

Op jouw menukaart

  • Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken en stuurt het keukenpersoneel aan.
  • Je bent de rechterhand van de chef-kok en vervangt deze bij afwezigheid.
  • Je bent het aanspreekpunt in de keuken en verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, klachten en problemen.
  • Je bereidt zelfstandig gerechten voor met verse ingrediënten. 
  • Je verricht voorbereidende werkzaamheden.
  • Je doet suggesties voor nieuwe gerechten. 
  • Je bewaakt onze kwaliteitsnormen en ziet toe op naleving van de hygiënevoorschriften.

Dit krijg je

  • Flexibiliteit Jij bepaalt hoe je je 38-urige werkweek indeelt. Werk jij het liefst 4 dagen? Helemaal goed. Wil je als chef-kok juist vaker in de keuken staan en je uren verdelen over 5 of misschien wel 6 dagen? De keuze is aan jou.  
  • Opleidingen We bieden verschillende trainingen en cursussen aan. Zit jouw gewenste cursus niet in ons aanbod? Dan kunnen we die er wellicht aan toevoegen.
  • Vrije tijd 25 vakantiedagen om lekker te luieren en op te laden.
  • Vakantiegeld Voor een rondreis door Noorwegen, kampeervakantie in Drenthe of zonvakantie in Toscane. Of je spendeert het aan de verduurzaming van je huis of de bank van je dromen. It’s up to you.
  • Uit eten met korting Je krijgt een kortingspas waarmee je alle concepten van Axivate Horeca kunt ontdekken. Koffie en thee zijn in alle zaken voor jou gratis verkrijgbaar.
  • Doorgroeimogelijkheden Wil je verder groeien binnen BREN of een van onze andere concepten? We onderzoeken graag samen met jou de mogelijkheden. 
  • Salarisindicatie Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €2,242.84 en maximaal €2,758.43 (schaal VI) o.b.v een fulltime dienstverband.

Jouw baan?

Wil je meer weten of meteen met ons in gesprek? Bel of mail ons dan nu: +316 53 15 1734 (t.a.v. Yick) of 3hs@axivatehoreca.nl.

BREN is onderdeel van Axivate Horeca, dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Bijzondere locaties die gastvrijheid uitstralen zonder het authentieke karakter te verliezen, met kwalitatief hoogwaardige producten en medewerkers die de gasten altijd op de eerste plaats zetten.

Met ons in gesprek?

Zit jouw droombaan erbij of wil je meer weten over onze horeca vacatures? Neem dan nu contact met ons op via +316 53 15 1734 (t.a.v. Yickof 3hs@axivatehoreca.nl. Of loop gezellig bij ons binnen om kennis te maken.

Heb jij het BREN-gen? Solliciteer meteen hieronder

Website sollicitatie formulier

9 + 9 =